srijeda, 3. kolovoza 2016.

Šeik Mohammed častio osoblje hotela u Tivtu sa 36.000 eura



Premijer Dubaija, šeik Mohammed bin Rashid al Maktoum, koji je boravio u hotelu "Regent" u Porto Montenegru u Tivtu, osoblje hotela častio je sa 36.000 eura, objavio je portal PinkM.

Šeik je tokom dvodnevnog boravka u hotelu "Regent" naručio oko 20 flaša najskupljeg šampanjca.

On se u Tivtu sastao i s premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem, koji je poručio da je želja crnogorske vlade da privuče što više investicija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, naročito privatnog sektora i biznismena.

Drugi podaci o šeikovoj posjeti nisu objavljeni.


(avaz.ba)

petak, 15. srpnja 2016.

Baka iz Splita oduševila i svetske medije: Ima novi video i šminka se kao cure



Ne viđa se svaki dan 80-godišnja bakica našminkana bolje nego što ste se sami ikad našminkali, ali Livija Mulac iz Splita, o kojoj smo nedavno pisali, upravo je zahvaljujući tome postala svetski popularna i dospela na stranice najvećih modnih časopisa.


Livija postaje ''Glam-ma'' (glam bakica) uz pomoć 32-godišnje unuke, šminkerke Tee Flego. Iako ne žive u istom gradu, baka je ostala u domu za starije u Splitu, a Tea živi i radi u Puli, volena baka i unuka imaju divan odnos i često se posećuju, a te posete Tea koristi između ostalog i za šminkanje bake.


Njen profil na Instagramu gde objavljuje svoje radove već prati preko sto hiljada ljudi, a sad je Tea fanove počastila novim make up tutorijalima, o čemu je pisao ''Cosmopolitan''.

 - Odlučile smo da snimimo video kako bih fanovima i klijentima pokazala da i stara bakica može da izgleda sveže i mlado. Ona zbilja uživa kad je šminkam. Uživa u tome što se oseća lepo, mlado i što se zabavlja. A najviše od svega uživa u pažnji koju joj pružam. Stari ljudi su uglavnom usamljeni, a ja ne želim da se ona tako oseća - rekla je Tea za ''Cosmopolitan.com''.

 Za nove videe je osmislila dva izgleda - letnji i ‘'glamour cappuccino’' za večernje izlaske.



VIDEO:









(blic.rs)

 

utorak, 29. ožujka 2016.

Kad je internet polako postajao popularan, molila sam oca da mi priključi






Kad je internet polako postajao popularan, molila sam oca da mi priključi taj čuveni dial up, ali je kategorično odbijao. Nekako sam ga ipak uspjela ubijediti, međutim i dalje smo imali dosta svađa zbog zauzetog telefona, pa sam se uglavnom noću iskradala da bih uključila internet i na miru pretraživala. Nakon toga trebalo ga je ubijediti da predemo na korištenje neograničeong interneta, što je takoder odbijao, govoreći kako ću zaglupiti svakodnevnim buljenjem u monitor.




 Na kraju je popustio, ali i dalje nije želio da otkrije čari mreže. Prije dva mjeseca, odselila sam se na drugi kontinent, sada svako jutro sa ocem pijem kafu na skajpu, a nedavno je izjavio: OVO JE NEŠTO NAJGENIJALNIJE ŠTO JE SMIŠLJENO!!! Ah ti roditelji... 

Pita ga konobar pa koji čaj hoćeš, a on kaže od kamilice




Izašao sam sa sestrom i njenim sinom (2) tj. mojima sestrićem u kafić.
Dolazi konobar i pita mog sestrića "A šta ti želiš da piješ" i tu mu nabraja razne sokove na šta će moj sestrić, ni pet ni šest, čaj.




Pita ga konobar pa koji čaj hoćeš, a on kaže od kamilice. Nakon nekog vremena zove njegov otac i traži da ga čuje i javlja se moj sestrić i ovaj ga pita "Sine pa šta to piješ?" a on odgovara "Pa čaj, tata, čaj od male kamile, kamilice" ... Vi ne znate koliko smo se mi smijali i divili djetetu od 2 godine kako rezonuje i povezuje stvari.


Lijepo izgledam, zgodna sam, radim u radnji za izdavanje vjenčanica






<
Lijepo izgledam, zgodna sam, radim u radnji za izdavanje vjenčanica i danas je ušao u radnju zaljubljeni par od oko 30 godina.
Dok je buduća mlada isprobavala vjenčanicu, njen suprug mi se nabacivao ja sam ga odbila i pokušala da ona to ne primjeti, drugi dan je došao sam i započeo flert sa mnom, ja sam cio razgovor snimila na telefonu i sad razmišljam da pokažem njegovoj "ženi". Šta vi mislite da li trebam?


Spavao sam sa komšinicom koju je dečko prevario







Spavao sam sa komšinicom koju je dečko prevario. Imam 21 godinu, djevojku nemam već godinu dana. Ona 24 godine ima. Sama me je pozvala na kafu i napala. Elem, kad sam došao, počela je da plače i da mi se ispovjeda kako je dečko izbjegava, da nema redovno odnos. Ne poštuje je. Jednom je i udario kad se napio... Djevojku znam već 5-6 mjeseci uvijek se lijepo pozdravimo i popričamo u liftu... Eto desilo se, mislim da sam se zaljubio.


Pričao sam sa dugaricom na Skype





Pričao sam sa dugaricom na Skype, u tom trenutku zove mene mama da joj pomognem da iznesem smeće napolje, ugasim zvučnike, monitor, komp ostao uključen. Vratim se ja i pustim da gledam filmove za odrasle, krenem ja tako u akciju odjednom čujem drugaricu šta to radiš idiote.Koji blam sam doživeo, nisam se odjavio sa skajpa a ona ostala na vezi. BLAM!