ponedjeljak, 18. siječnja 2016.

Kako zavesti muškarca u 10 koraka!


Pokažite mu što ga čeka

Muškarci su vizualna bića i morate mu pokazati čak i što nosite ispod odjeće.Povedite ga u kupovinu donjeg rublja i recite mu da sam odabere što želi da nosite. Jedva će dočekati da dođete doma!



Pišite „prljavo“

Ne moramo Vam tu previše objašnjavati tematiku. Pišite sugestivno, ostavite mu poruku na zrcalu što sve planirate kad se vratite doma… No, imajte jednu stvar na umu. Dobro skrivajte tragove i planirajte. Ne želite da Vaša majka koja je došla pospremiti, ima što za vidjeti. :)
Pustite da Vam pogled luta
Flertujte s drugim muškarcem pred njim. Nemojte ići predaleko, dovoljno je da vidi da se ponašate kao seksualno biće i da Vas i druge osobe smatraju privlačnima. Njegov interes automatski će porasti.



Igrajte ulogu strankinje

Inspirirajte se ženama u koje se on zagleda, ili o kojima priča sa žarom. Ne budite ljubomorni, iskoristite to u svoju korist! Napravite mali makeover i pojavite mu se na vratima. Odjenite se neuobičajeno i seksi. Uspjeh je zajamčen.

Recite mu što želite – sada

Jedan od najboljih načina za zavesti muškarca je najjednostavniji – recite mu koliko je dobar. Pohvalite njegove napore i budite sigurni – idući puta truditi će se i više.

Recite mu što još nikada niste radili

Igrajte igricu priznavanja vlastitih želja. Podijelite međusobno što niste nikada radili, a uvijek ste željeli. Možda se iznenadite da oboje želite probati istu stvar. Još ako Vam bude prvi put, užitak će biti potpun.


Dovedite se u dobro raspoloženje

Prije nego što Vaš muškarac dođe utočite si čašu vina, pustite senzualnu glazbu i pustite da Vas ponese. Vaši pokreti biti će manje napeti, obrazi i usne će Vam biti rumeniji, a o samopouzdanju ne moramo niti govoriti.




Prepustite mu kontrolu

Muškarci su bića koja vole sve pod kontrolom, pa mu priuštite nevjerojatno iskustvo. Recite mu da ćete raditi sve što želi na jedan dan (i noć naravno). Vidjet ćete koje su njegove želje. Sigurno Vas neće tražiti da peglate! :)
Ako je pasivan – uzmite stvar u svoje ruke
Nekada osobu samo treba malo pogurati. Ne znači da je nezainteresiran, vjerojatnije je da mu sve treba nacrtati. Pobrinite se da Vas dobro, dobro razumije.

Poigrajte se igračkama

Da takvim igračkama. Danas se sve može naručiti putem interneta, potpuno anonimno. Otkrijte što Vam se sviđa, ili ne sviđa. Eksperimentirajte!

Nema komentara:

Objavi komentar